Halloween

Det börjar närma sig Halloween, jag hade tänkt gå ut på lördag men jag börjar komma på andra tankar. Känner mig inte alls motiverad till att besöka Tranan (som vanligt, jag vet).
Jag ska spendera mig lördagskväll genom att titta på film och ha lite hemma spa, mysigt:)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

// Hannah

Student 2009

Nu har jag kommit ett steg närmare studenten och friheten, idag var det nämligen dags att beställa studentmössor och diverse studentsaker. Det blev iaf en studentmössa och ett champagneglas för min del.
Sakerna kommer i mars/april någon gång.






// Hannah


Utkast: är det ...

är det bara jag som tkr att det är onödigt jobbigt att skrapa ihop ett inlägg här?



/ piss on the pitt

Guldlock eller spyfärg?

I söndags kom jag på idén att jag skulle färga håret i en lite mörkare blond färg nu när det går mot vintern. Skit smart!
Jag hittade en färg som jag tyckte var fin, guldblond var den. Jag ville fortfrande vara blond men inte jätte ljus och sen till våren skulle det vara lätt att bli ljus igen om det skulle vara att jag ville det. Så jag hade i färgen i håret. När det hade gått en halvtimme så sköljde jag ur färgen och såg mig i spegeln, håret såg fruktansvärt ut!
Alex försökte trösta mig med att det var fint och det säkert skulle bli bättre när det torkade, men det blev värre. När håret blev torrt såg det ut som en unge hade spytt i håret på mig, det var grön/blond/röd/lila/brunt otroligt vackert.
Jag grinade av förtvivlan och Alex snäll som han är säger att vi ska gå till Hemköp och köpa en ny färg till mig eftersom att jag tyckte det var så fult så igår när jag kom hem färgade jag håret mörkbrunt. Jag som hade kämpat med att slinga fram en blond färg och så blev jag tvungen att färga det mörkbrunt igen. Jaja så är det. Jag ska då iaf aldrig färga håret guldblond igen själv!

RSS 2.0