Tatuering

Idag var jag och fyllde i min tatuering som jag gjorde i maj, den svarta färgen blev grå nästan på en gång och försvann på vissa ställen så det var bara att gå och fylla i den. Nu är den svart och fin igen och jag hoppas att färgen stannar kvar den här gången.
Det gjorde mycket ondare idag än dom andra gångerna men han sa att det kunde bero på att tatueringen är rätt ny och forfarande lite känslig så det var därför det gjorde extra ont, men det var värt smärtan. Jag ska ta bort plasten innan jag går och lägger mig så får jag se hur det ser ut. Nu återstår bara det där tråkiga görat med att tvätta och smörja in den jämt och ständigt tills den har läkt helt, och det är om ca en månad.


// Hannah

En bal på slottet (Scandic)

Visst vi har bara gått en månad på vårat sista år i gymnasiet men jag har redan börja titta efter den perfekta balklänningen, jag har ännu inte hittat den och det är ju i och för sig igen panik än. Men innan jag tänker klämma mig i en balklänning så skulle jag vilja gå ner en si så där 80 kg, eller ja kanske inte direkt men ni förstår vad jag menar.
Jag tänker då minsan inte ta på mig en fin klänning och sen se ut som en uppstoppad korv som kommer direkt från Tillmans, nej nej. Och det är ju inte bara klänning som ska fixas, det ska vara håruppsättning, sminkning, skor, väska och bla bla bla. Tänk om man kunde vara en kille, bara att ta en raggardusch ta på sig en kostym och åka.
Om jag känner mig själv rätt så kommer det sluta med att jag inte kommer gå på balen över huvudtaget!


// Hannah

Tjejkväll

Så var det lördag, ritktigt skönt att få vara hemma i några dagar. En dag när jag till skolan nu i veckan så tittade jag upp vid kyrkan och jag önskade att det var dit jag skulle, det är rätt hemskt när man känner att man hellre skulle vara på kyrkan och jobba i stället för att gå till skolan.
Men nu är det iaf helg och jag slipper skolan ett tag.
Ikväll så jobbar Alex i Edsbyn men jag blir inte ensam för det, Maria, Elin, Kristine och Carro kommer hit ikväll. Det ska bli riktigt roligt eftersom att vi inte träffas så ofta, näst intill aldrig. Så ikväll blir det en massa tjejsnack så Alex hade nog med all säkerhet inte vilja vare hemma ikväll iaf.

Trevlig kväll!


// Hannah

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Jannie

Första reglerna:
Svara på alla frågorna, Välj ut 4 som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

1. Vilken mat äter du oftast?
Det jag eller Alex lagar

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper till att duka av?
Det beror på vems kalas det är

3. Vart sitter du helst när du bloggar?
En fördel är ju att man sitter vid en dator, just nu sitter jag i skolan

4. Köper du ofta Triss?
Näe jag köper aldrig triss

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Jag vet inte riktigt

6. Vilken Tv-kanal kollar du mest på?
3an och 5an


Jag utmanar Elin Brodén, Emma Hallgren, Mia Hed, Carina Borg


// Hannah

Lunch

Jag sitter på en otroligt lång lunch men det gör inte så mycket för då hinner jag skriva rent ett arbete i religion om kulturkrockar.
Fick precis reda på att vi har samhällsprov i morn, allt vi har gått igenom hittills, synd att jag inte har någon aning om vad vi har prov på så jag kan inte plugga. Suck! Känns som att det kommer gå bra på provet:S

// Hannah

...

Efter att ha varit praktiskt taget instängd här hemma i två veckor på grund av en rejäl förkylning som vägrar att släppa så har jag äntligen kommit ut och sett omvärlden igen och jag insåg att snart finns det ju för sjutton inga löv kvar på trädena. Det är bara att konstatera att det kommer bli en otroligt lång vinter och om man ska spå vädret som man gjorde förr så kommer det bli mycket snö eftersom att det är mycket rönnbär, men med dagens klimat så är det nog inte så mycket att lita på, inga mer vita jular här inte.


Valbo idag...

och köpte ett behövligt* bord(*finns det ett sådant ord(?) ). iallafall blev det jättbra när jag skruvade upp det , eller ja snarare så att jag ringde farsan så fick han skruva , och inte nog med det fick jag låta Hannah skruva lite me , på grund av att jag skulle känna på plattansom jag kokade vatten på om den var varm , vilket den var , så idiotiskt gjort att känna med tre fingrar.
vi köpte även litedoft ljus (päronsmak , inte för jag har smakat men jag kan tänka mig att det smakar päron , eller nå)
och en blå spåkula , som vi tänkte sätta en lampa under så det skulle bli lite fränt.

enis penis och matte pppp....var hit senare på kvällen :)







köss!

/Alleballe












vårat bord.............





Helg...

Äntligen helg säger man väl......
jobbade idag , hade en sådär halvlagom känsla att inte vilja gå upp idag  (pga lite sömn), hade två st bussluncher på hotellet , varav 1 av 2 dök upp , (Mora IK hockey ) dom vräkte i sig ganska lite för att vara hockeyspelare.
men men...den andra bussen hade säkert felbokat eller nått , men nu fick jag veta hur jag ska ta hand om bussluncher!

I morn åker vi till IKEA och shoppar loss , eller ja ett bord ska vi nog ta loss iaf. något mer än mat blir det väl inte antar jag:)


Fin bild va? :)



/Alleballe


Näspiercing

Som ni kanske vet tog jag hål i näsan strax före jul men det blev infekterat så jag fick ta ut det.
Nu ska jag prova igen, Alex mamma ska följa med mig till Edsbyn någon dag så jag kan pierca mig där.
Hoppas att det blir bättre den här gången!

// Hannah

Höst

För var sekund som går kommer hösten närmare och närmare...
Visst höst till all ära, fina färger och mysa filmkvällar. Men man kan ju inte låta bli att längta tillbaka till sommaren och värmen. Hösten är egentligen min favoritårstid men det behöver ju inte vara så förbannat kallt, ska man redan i september behöva plocka fram skoteroverallen för att inte frysa? Okej så illa kanske det inte är men iaf, ni förstår vad jag menar. Det får mer än gärna bli höst men inte kallt!


// Hannah


NU är det....

Jul igen. faderittan tjoddihej fan vad kallt det är nu förtiden! nästan så man vill flytta till afrika , men bara nästan.
På med pälsmössorna och i med yllestrumporna , för det blir bara kallare , har jag märkt.

Just nu ligger Hannah i sängen och laddar för biljardtuneringen som hon babblade om igår , undra om hon ska gå på den ? (A)

Pusshej!

/Alleballe

Svammel

Nu sitter jag och väntar på att gå till skolan, har inte varit där sen förra måndagen så jag har väl rätt mycket att ta igen nu. Men men, så är det.
I morse 7.45 var jag till tandläkaren på grund av att jag tappade en av mina tandkronor igår kväll när jag tuggade tuggummi. Suck!

Nu ska jag i alla fall pallra mig i väg till skolan.

Ha en bra dag!

// Hannah

Vårat hem

Jag och Alex flyttade som bekant ihop för några veckor sen och jag tänkte lägga upp lite bilder på våran lägenhet. Allt är inte klart än, vi har inget köksbord och ingeting på väggarna men det är sånt som kommer med tiden.




Så här ser våran hall ut (ni får ursäkta den dåliga bilden men jag har knäppt med mobilen)




Här är en del av vårat vardagsrum




Och här är resten




Och till sist våran sovalkov



// Hannah


Tillbaka till bloggarnas värld

Jaha är man uttråkad så är man. Eftersom att det inte finns något roligt att hitta på så skaffade jag en ny blogg. Men den här gången en gemensam så det är både jag och Alex som kommer blogga här, hur ofta det blir återstår att se. Som ni alla vet är jag inte den bästa på att blogga men jag ska försöka.

// Hannah


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0