Året som gått!

Under det här året har det hänt en massa saker! Här är några av dom sakerna

* Farmor fyllde 82 år
* Jag och Alex blev tillsammans
* Jag flyttade till pappa helt och hållet och mamma flyttade ihop med Stefan
* Jag åkte till Leksand tillsammans med Jannie, Matte och Angi och firade sista april
* Jag skaffade en till tatuering
* Åkte först till Borlänge sen till Leksand och sov hos Alex en natt
* Kollade på mina underbara vänners bal på Scandic hotel
* Åkte till Leksand tillsammans med Alex mamma och tittade på hans bal
* Stod och var avis när mina underbara kompisar stod på trappan utanför Torsbergsgymnasiet och sjöng studentsången
* Åkte återigen till Leksand för att titta på Alex student
* Frågade Alex om han ville förlova sig med mig
* Fyllt 19 år
* Förlovat mig
* Flyttade ner på stan tillsammans med Alex
* Börja sista året på gymnasiet, äntligen!
* Provat ut studentmössa
* Haft en otroligt misslyckad insamling till mitt och Johannas projektarbete
* Varit med i Ljusnan angående projektarbetet
* Varit med i Sveriges radio Gävleborg angående projektarbetet
* Kramat en gran av rädsla att min storasyster skulle sno den från mig
* Firat jul tillsammans med Alex!

God Jul

Så var det äntligen julafton! Jag och Alex åt gröt till frukost sen hade han köpt jordgubbar och apelsiner som  vi åt till sen fick jag även blommor och presentkort på Såfin. Nu ska vi gå ner en sväng på stan, sen ska jag åka till pappa och Alex åker till Söderhamn till sin farmor och farfar.

Hoppas att ni får en riktigt god jul!!


Fjärde advent

Alex skvallrade att han hade lagt upp ett blogginlägg, jag blev hur förvånad som helst för det var ett bra tag sen sist, sen berättade han att han hade skrivit om sin släktforskning då höll jag på att skrika rakt ut! Han vet hur drygt jag tycker att det är så han gjorde det enbart för att jävlas med mig. Gullig pojkvän man har.
Nu ska jag snart packa ihop och gå till tåget, ska åka till mamma. Vi ska till min moster lite senare och äta tomtegröt, mys!

Ha en bra fjärde advent!

Sir

det är jag Alex  , hannahs bortglömda resp.
jag har ju inte bloggat på ett tag så jag tänkte jag skulle skriva ner mina adelsanor för er.
Som ni vet är jag en stor krigare , nåja nästan iaf.men min släkt var. jag vet inte hur mycket jag har tjatat om min släkt för hannah.hon har provat bomull i öronen , l skrika , gråta , men Inget undgår mitt snack om "adelssläkterna" jag härstammar från. så.....för att vara extra jobbig , så tänker jag skriva ner varenda en utav dom.

Tyska , danska , svenska , finska , ryska , estniska , skottska och italienska släkter

:

* Wildeman
*Von Ungern
*Von Farensbach
*Von Meurman
*Stålarm
*Teet/Teit
*Tawast
*Silvia
*Skönebeck
*Böllia
*Ållongren
*Osenhielm
*Spåre
*Creutz
*Lille
*Ekestubbe
*Bonde ( Karl Knutsson Bonde Karl VIII
*Fleming
*Diekn
*Djäkn
*Jägerhorn af Spurlia
*Garp
*Smålänning
*Stål
*Stienkors
*Galle
*De Prato
*Danske
*Dufva
*Ekelöf
*Boije af Gennäs
*Mjöhund
* Grijser
*Anders af Slumsvik
*Brunow


nåja det var nog varenda en för tillfället. inte nog med dom här så har jag hittat ett spår på mormors sida oxå.
Reinhold Christer Lodh , Lodh är troligtvis en adel från Livland dsv Estland , får jag ihop banden här så kan jag lägga ytterligare ca 20 till min bunt.


var jag jobbig nu?

Min önskelista

Jag har blivit utmanad av Carina

Tre hårda klappar
* En platt tv
* En ny hårblås
* En bättre plattång

Tre mjuka klappar
* Pengar/presentkort
* Soffa
* Nya täcken och kuddar

Tandvärk

Vaknade inatt med världens tandvärk, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Stoppade i mig två ipren och hoppades på att dom skulle hjälpa, efter en stund började smärtan försvinna. Det blir väl till att gå till tandläkaren idag igen, hoppas att dom drar ut den där jävla visdomstanden så jag slipper ha ont. Jag har haft ständig tandvärk i en månad nu, vaknar vid 3 tiden varje natt och har så ont att jag måste ta ipren för att kunna somna om. Räknade ut att jag har ätit ca 155ipren den här månaden, känns väldigt bra. Men vad gör man när tandläkaren inte gör något åt min onda tand?

Förfest

Jag måste då ha den lugnaste förfesten någonsin, iaf tills Matte, Kristian och Jonas kommer.
Jag lyssnar på Britney Spears nya skiva Circus och har nyss städat garderoben som såg ut som ett bombnedslag! Nu kan man faktiskt gå in helt i den utan att behöva hoppa över kartonger och kläder som ligger på golvet överallt. Passade även på att dammsuga lite snabbt i lägenheten. Härlig förfest;)

25 kronan

Trots att det är onsdag och att jag börjar 8 i stället för 9 i morn så ska jag på tranan ikväll tillsammans med Alex, Matte och Kristian:) Det blir en lugn kväll endast en drink som Matte har lovat att han ska betala.

En vecka kvar!

Så var det bara en ynka vecka kvar till julafton. På måndag ska dom sista julklapparna inhandlas, tänk att man ska vara ute i sista sekund varje gång men det är väl kanske lite av en tradition, iaf i våran familj och säkert hos många andra oxå. Som vanligt i jul så blir det en massa kringflängande för att man ska hinna träffa alla. Och det hela börjar på söndag när jag ska till moster Maggan och fira lillajulafton.

Singstar

Så var det äntligen fredag kväll, sitter och spelar Singstar med Matte och Smålänning, lite senare kommer även Jannie, Cissi, Alex och kanske även Johan och Bella. Jag och Smålänning sjöng nyss "Oha hela natten", i refrängen så sjöng han inte lågt precis. Hahahaha..
Hoppas att ni andra får en lika bra kväll som jag har.

// Hannah

Två veckor kvar

Det är bara två veckor kvar till julafton och jag har bara köpt en enda julklapp, men det är som vanligt alltid ute dom sista dagarna och handlar.
Och den lilla julkänslan jag hade har försvunnit, varför kan man inte bara få vara barn en gång om året så där vid jul.

11 månader

Tänk att det redan har gått 11 månader sen jag och Alex blev tillsammns, tiden går verkligen fort.
Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem, då ska vi äta en sen men mysig middag tillsammans.
Ha en fortsatt trevlig kväll!


// Hannah


Projektarbete

Jag kom nyss hem från Lions lokalen som ligger i gamla sjukhusets lokaler här i Bollnäs. Jag och Johanna har suttit där i över tre timmar och hoppats på att det ska komma någon snäll själ som hade lite leksaker att skänka till vårat projektarbete, men icke. Det kom inte en enda människa dit förutom Ljusnan och Alex.

Jag och Johanna har som projektarbete att samla in leksaker och skänka dom till barn på barnhem i Lettland, vi sammarbetar med hjälporganisationen Lions. Vi ska åka över till Lettland i mitten av april och lämna över leksakerna som vi har fått in. Så idag när vi hade våran första insamlingsdag så kom Ljusnan och pratade lite med oss och knäppte lite kort så på måndag är vi väl med i Ljusnan.

// Hannah

Tjejsnack

Om ca en halvtimme har jag en ny hårfärg och förhoppningsvis blir det bra den här gången.
Naglarna som jag satte dit igår kväll har redan åkt av, jag tappade den första igår kväll sen har resten oxå rykt nu under dagen, bra kvalitte. Jag ska nog åka och göra det riktigt någonstans så det sitter bra och ser snyggt ut, det är väldigt svårt att göra det själv, det vart inge bra när jag gjorde det igår så det gjorde inte så mycket att dom inte sitter kvar längre.

Nu ringde Matte precis, han ska komma hit en sväng, vi ska vänta på att Alex ska komma hem sen ska vi nog åka på max en sväng, jag ska nog inte ha något, kanske en glass bara:)

Idag när jag satt och kikade i några bloggar så var det en tjej som hade så jävla snygga skor, dom skulle jag mer än gärna äga kan jag lova! Hon verkade vara en "märkes brud" så dom är säkert skit dyr.

Ojojoj vilket ointressant babbel det blev i det här inlägget, lika bra att sluta.

// Hannah


......

Jag orkar inte mer...


Babbel

Jisses mitt tredje inlägg för idag, det tar sig.
Nu sitter jag och väntar på att naglarna ska torka så jag kan lägga på det sista lagret av gel och annat skit, jag har förlängt mina naglar, vi får se hur länge det håller och om jag klarar av att ha långa naglar utan att få panik.

// Hannah

Unga Mödrar

Jag sitter och tittar på Unga Mödrar som går varje dag på kanal 5. Något som jag stör mig på är att det är vissa av föräldrarna som röker inomhus, det är så otroligt dumt att göra det när deras barn här i samma hem och andas in röken från deras cigaretter. Har dom inte hört att passiv rökning är farligare än att röka?!

Onsdag

Så var det onsdag igen det betyder jobb och Grey's anatomy. Jobbet är ju inte världens roligaste men det är desto roligare när lönen kommer in på kontot:) Det börjar bli dags att komma på vad jag ´vill jobba med när ´jag har tagit studenten (om jag nu tar studenten). Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra, jag får väl rensa gravar på kyrkan i sommar igen, det ger ju rätt bra betalt men det är ju inget roligt jobb om man säger så. Suck!
Måste ta mig en rejäl funderare.
Nu ska jag iaf äta kyckingnuggets och pommes, mums!

// Hannah

RSS 2.0