Diggiloo diggiley alla tittar på mig

Förlåt jag var bara tvungen men jag är så otroligt taggad inför i morn när jag och Maria ska iväg till Järvsö! Ska bli så himla underbart att få komma iväg och göra nå roligt.
Men innan vi får stressa iväg dit så ska vi göra våra sista 8 timmar på jobbet. Yeeeah!
Det skulle bli jätte varmt i morgon ska Britt så det kommer nog bli en tung dag. Efter jobbet ska jag skynda mig hem och hoppa in i duschen och stressa vidare tills det är dags att åka.

Jag har i alla fall bakat kladdkakemuffins med marsmallows (stavas?) till mig och Maria som vi ska ha i morn när vi är där, hoppas dom blev goda trots det lilla missödet. Om man säger så så är det inte marsmallows på alla muffins för jag visste inte att dom skulle ploppa upp, men som mamma sa "man lär sig något av varje misstag" och det är väl sant. Nästa gång ska jag trycka ner dom lite mer.

Nu sitter jag och har nyss målat naglarna och lagt en ansiktsmask, ska tvätta bort den snart sen ska jag nog lägga mig. Jag har sovit så dåligt flera nätter i rad nu så det är nog bra om jag kommer i säng tidigt så jag kanske får lite mer sömn inatt. Men innan jag lägger mig ska jag kika på lite kläder. Gina tricot har ju så mycket som jag vill ha!!!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Idag kan vi säga att i morn kan vi säga att i morn är det sista da'n

Dagen idag har gått väldigt sakta, ju närmare fredagen vi kommer desto saktare går timmarna.
I morse fick vi i alla fall en glad överraskning, vi får lön i morgon. Vi får i alla fall en del av lönen, för dom dagar vi jobbade i juni resten får vi i början av augusti.
Efter jobbet så tog jag bussen ut till Mödänge för att hälsa på farmor. När jag kom fram så såg jag att Christer (min kusin) var där, han träffar jag ca 2 gånger per år.
Jag och farmor satt och pratade från 16.30 till ungefär 19.15 när mamma kom och hämtade mig. Det var jätte mysigt att träffa farmor, har inte träffat henne på ca 2 veckor är van att träffa henne flera gånger varje dag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och så bjöd hon på rabarberpaj och glass. 
 
I morgon åker Alex iväg på en liten husvagnssemester tillsammans med Jocke, dom ska åka till Sundsvall. Hoppas dom får fint väder annars blir det nog inte så roligt.
Jag har även planerat en liten överraskning till älsklingen när han kommer hem, hoppas han blir glad!

Nu ska jag i alla fall kika lite på storbloggarna sen ska jag krypa till kojs. I morgon ringer alarmet klockan 6 som vanligt.

Natti natti



Bilden är tagen i fjol under tiden vi jobbade på kyrkan


Kattjävel!

Nej inge adel news (då jag är så adlig man kan bli utan att ha ett adligt efternamn)!!!!!! fast hade inte von Yxkull blivit utkastade från riddarhuset hade jag hetat Aléxander von Yxkull nu.får väl nöja mig med allmogenamnet Elfving , målarmästare från Hersjö sub 3 (eller 4)

JAJA slutältat! inte tältat utan ÄLTAT!

Det var någon liten skit som lekte med mitt hår imorse trots flera skrik och knuffningar mot rackarn.
Så det var den dagen!!!!! jag har sovit ca 12 timmar på 2 dagar så låt mig få sova ut för guds skull!
Idag gör jag sista dan på jobbet sen semester :) ska åka imorn på en husvagnstripp med Joakim Knif Jansson , till Sundsvall.
en lite bögsemester kan jag tänka mig. Hoppas vädret är med oss! Hallelujah!

och Hannah ska åka med Ia till Järvzö på fredag och kolla på idol Ola som har blivit afro Ola.den enda jag skulle tänka mig att lyssna i den skaran av artister där är väl endast Brolle och Mojje , fråga mig inte vad Mojje gör där?! nåväl.

Har nyss diskat för 4e gången irad (läs det här frugan). vi kanske ska bytas av ett tag :)

har hittat en intressant bil för ca 30 000 kr som vi är intresserade av ;))))))))))))))))))))))))))))) får se hur det blir med det! den finns i Gävle hos en privat. Var i förrgår med morfar och åkte runt och kollade på bollnäs alla bilaffärer , alla bilar är ju satta på överpris och dom verkar desperat. bara på bilcity så erbjöd dom en sänkning på en bil 10 000 kr en saab 900 och bilmetro likaså fast flera bilar!

nu ska jag leka med katten , han har precis lagt sig . .....mot revenge!!!!!

Amen!

Lite fler länkar på Marias begäran

Så Maria nu har jag lagt till lite fler länkar

Nu är slutet nära!

Så var den sista tisdagen på jobbet avklarad. Trots det jobbiga beskedet igår så har det rullat på rätt bra idag.
Jag har bestämt mig för att vara helt positiv till det hela för han ska bli frisk och klara sig genom det här.

Jag ser verkligen fram emot fredag när jag ska på diggiloo tillsammans med Maria, roligt att göra nå annat tillsammans än att rensa gravar. Marcus är snäll och skjutsar oss så vi kan dricka lite vin där borta och jag har lovat Maria att jag ska baka något gott till oss som vi kan mumsa på.
En bättre vän än Maria kan man inte få, jag är glad att jag har dig!

Nu ska jag lägga mig och sova en stund är så himla trött!

På återseende...



Varför just du?!

Du får inte försvinna från mig, du betyder så mycket.

Det är ingen bra kväll ikväll för mig.
Hoppas bara inte att min underbara vän och anhörig försvinner från jorden.

God morgon...

...eller god förmiddag kanske!

Jag sitter just nu och tittar på barnkanalen (ja jag är 20 år) det finns inget annat att titta på. Harry ligger i mitt knä och kurrar för fullt. Inatt har han lekt med alla skor plus blomjord så det är jätte fint här nu.
Alex somnade om vilket inte är så konstigt eftersom att han kom hem efter 2 inatt. Han har jobbat sent nu flera dagar i rad så det är inte så konstigt att han är sliten. Han ska få sova en stund till under tiden ska jag plocka ihop lite.

Vi hörs senare

Lördag kväll

Nu är jag hemma från mamma.
Sitter och tittar på tv och gosar med Harry, jag ska snart gå och lägga mig. Vi får se om jag kan sova nå med tanke på att våran granne spelar jätte hög musik som vanligt.

Idag när jag kom till mamma vart det grillat med potatis, jätte gott. Sen satt mamma och jag ute och pratade ett bra tag och en stund senare gick vi till cafe 83, Stefan följde också med. Dom tog en varsin öl och jag drack cola.

Imorn ska jag på Uno Sveningsson tillsammans med Mia och Alex. Det ska bli riktigt roligt. Han spelar på Freluga trädgårdsscen, där jag har praktik men i morn är jag ledig.

Nu ska jag krypa ner i sängen ska upp i tid i morn för vi måste städa (städade inte idag som jag skulle göra), mamma kommer och hälsar på!

Godnatt

Lördag

Nu har Alex åkt till jobbet igen.
Jag ska åka till mamma vid 17 tiden men innan dess så måste jag nog städa. Det ser förjväligt ut här hemma. Och det blir inte bättre av att Harry har kommit på att det är skit kul att sprätta ut jord från våran stora blomma i vardagsrummet. Mysigt med kattunge. Just nu sover han så nu är han gullig.

Nu måste jag klä på mig lite så jag hinner allt jag ska göra!

Sista för ikväll

Nu är jag hemma från Maria och Marcus, det blev hemmagjord pizza och vin. Mums.
Maria och jag hade planerat att göra en gemensam blogg idag men ingen av oss hade ork till det så vi tittade på film i stället. Hoppas vi är lite piggare nästa fredag när vi ska till Järvsö för att gå på Diggiloo. Hoppas att det är bättre väder också, har ingen lust att sitta ute om det regnar. Men som Marcus sa idag "på onsdag kommer ryssvärmen". Tydligen är det folk som dör där just nu för det är så varmt, varken Maria eller jag hade hört nå om det och han tipsade oss om ett program som kallas för nyheterna.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova en stund, Alex kommer hem vid 2 inatt. Skönt att han kommer hem, vi har inte träffats riktigt på flera dagar men så är det.

Natti natti!

Fredagsmys tillsammans med familjen Åkesson/Olsson

Nu sitter jag och är redo för en kväll hemma hos Maria och Marcus, ska snart gå men innan jag gör det ska jag läsa lite bloggar och stressa ner. Är så otroligt stressad, har inte suttit en minut sen jag kom hem från jobbet.

Det har varit ännu en regnig dag på jobbet, inte så roligt. Även idag blev jag blöt genom regnkläderna. Slutade lite tidigare och efter jobbet gick jag ner på stan för att köpa jeans leggins men jag kom hem utan.

Nu ska jag fortsätta läsa mina bloggar sen ska jag knata över till Maria och Marcus.

Ha en bra kväll!

Jag gjorde det!

Jag var riktigt duktig och tog reda på all disk. Känner mig stolt!
Nu sitter jag och zappar mellan alla kanalar, eller ja alla och alla 1an, 2an, 4an. Har inga fler.
Harry ligger mellan mig och datorn och kurrar, när han tycker att jag inte har klappat på honom på ett tag så skriker han till. Min lilla kelgris.
Jag ska nog snart gå och lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt i morgon. Men i morgon är det fredag och det betyder HELG! Efter jobbet ska jag hem och duscha sen ska jag över till Maria och Marcus för att äta och dricka gott.

Nu ska jag besöka sängen, försöka få lite sömn trots att jag måste sova utan Alex inatt eftersom att han jobbar.

Natti natti!

Mästerkocken Hed

Så har jag proppat i mig middag, idag blev det kyckling och pasta. Hade kycklingen i ugnen, lät den vara där en stund tills den var nästan klar sen hade jag på sweet chili sås, "vanlig" marinad, salt och peppar. Till det åt jag som sagt pasta, bea och turkisk yoghurt. Mumma!
Jag provar mig fram i köket när Alex inte är hemma. När han är hemma så lagar jag ALDRIG mat. Vägrar göra det med tanke på att han är kock. Eller jo nu ljög jag, jag har lagat tacos en gång för ca 2 veckor sen, gills det?
Det tråkiga med att laga mat är att man måste diska efteråt. Alex har varit så gullig och diskat flera gånger i rad nu även fest det är min tur.
Jaja bara att ta tag i berget, eller så skiter jag i det.


Ettårig förlovningsdag

Måste bara berätta att idag så har jag och Alex varit förlovad i ett år! Tänk vad tiden går fort.
Och om ni trodde att vi skulle ha en mysig kväll tillsammans med god mat, vin och tända ljus så har ni fel. Alex jobbar, jag sitter uppenbarligen vid datorn och det blir inge vin för i morn ska jag jobba igen.
Fan vilken bra årsdag!

Känner att jag är på bra humör idag.


Vi får ju vara ute i alla fall

Idag har det varit en regnig dag på jobbet.
Det var inte bara vi som inte hade någon större lust med att gå ut i det blöta vädret så vi stannade inne till klockan 11.20 och städade i stället. Men efter fikat fick vi så lov att ta på oss regnkläderna och gå ut, men vi rensade inga gravar utan vi klippte träd i stället. Jag lovar att om det hade kommit en människa och sagt den berömda frasen " ja men ni får ju vara ute i alla fall" ja då hade jag mer än gärna tagit av mig handskarna och gett dom till den människan för det finns då fan inge bra med att vara ute när det regnar så där. När det regnar så mycket att man till och med blir blöt genom regnkläderna ja då är det illa kan jag lova.
Hoppas att det blir bättre väder i morgon.

Fan vad kul!

Det har blivit väldigt dåligt uppdaterande här nu för tiden men jag är så trött på eftermiddagarna nu när jag jobbar så det blir inte av att jag knåpar ihop ett inlägg.

Jag tänkte bara berätta att jag har beställt biljetter till Diggilo konserten i Järvsö till mig och Maria, vi ska dit fredag den 17, samma dag som vi slutar på jobbet. Snacka om rejält firande att vi äntligen är fri!

Nu på fredag ska jag och Maria hitta på annat tok, vad det är tänker jag inte berätta. En liten hemlis.

RSS 2.0