Måndag

Idag tackade vi ja till lägenheten på Björkhamregatan:)

I morn ska jag till tandläkaren i Gävle igen, jag vill verkligen inte. Den som vill byta med mig får mer än gärna göra det!

Söndag

Idag åkte jag, Alex, Matte, Josefin och Enis till Ikea. Vi handlade lite för presentkortet. Vi köpte soffbord, lampa, glas, ljus, krukor, tidningsställ och kryddburkar.
Nu sitter jag och gör ingenting, har riktigt tråkigt.
I morn är det skola och efter det kommer pappa och hämtar mig och vi ska åka ut till Ren och titta på en ny mobil:)

Ikeasöndag

Nu är klockan 08.25 och jag ska snart byta kläder och åka till Ikea. Alex ligger fortfarande i sängen och snarkar, jag har snart varit vaken i en timme.
Idag ska vi spendera våra presentkort som vi har på Ikea, vi ska köpa lite saker till den nya lägenheten: Soffbord, byrå, sängkläder, duschdraperi och lite annat smått...

Ha en bra dag!

Flyttlasset går till Gärdet

Det ska bli så underbart att få flytta, tänk att vi fick båda lägenheterna som vi ville ha. En på Gärdet och en på Blomkransen, naturligtvis ska vi inte ha båda utan vi har bestämt oss för att flytta till Gärdet. Jag längtar! Vi får börja flytta in den 1 februari, det ska bli skönt att komma från den här lägenheten!! Så nu är det bara att börja packa för det är 24 dagar kvar tills vi flyttar:)

.....

Det är snart dags att återgå till vardagen och skolan men några ledighetsdagar är det kvar än, skönt!
Idag har jag varit på stan tillsammans med mamma och pappa, pappa bjöd på fika.
Just nu sitter jag hemma hos mamma i Kilafors och väntar på att maten ska bli klar. Fördriver tiden med att titta på studentkläder. Jag har hittat en jätte fin vit klänning men 900kr är rätt dyrt så vi får se.
Ikväll blir jag ensam hemma för Alex jobbar sent och ska sova kvar i Edsbyn det enda positiva med det är väl att det inte är någon som trycker upp mig i väggen med hjälp av rumpan.

Näe nu ska jag sätta mig vid matbordet och stirra på ugnen i hopp om att maten blir klar fortare.

Beställer nog klänningen i morn efter jag har pratat med Alex;)


2009

Så var det 2009, nytt år nya möjligheter.
Hoppas att det här året blir lika bra som förra. Men det blir det nog, det här året är det nämligen min tur att ta studenten, fylla 20 och en massa annat roligt kommer säkert oxå hända!
Ikväll ska vi till Mia och äta tacos.
Nu hinner jag inte skriva mer, Alex står och skriker på mig att jag ska hjälpa till med städningen sen igår..

God fortsättning!


RSS 2.0