Skit

Fan vad kul, våran soffa har gått sönder ännu mer! Suck. Nu behöver vi verkligen en massa presentkort på Ikea så vi kan köpa en ny soffa och fåtölj.

Tandvärk

Jag har nyligen kommit hem från Maria, har varit och färgat håret på henne.
Nu ligger jag i sängen och väntar på att pappa ska komma med alvedon till mig, jag har sån jävla tandvärk så jag tror jag ska dö. Det gör verkligen skit ont. Jag var till tandläkaren i måndags så dom kollade om det var nå fel men det var det  inte utan värken kommer av att jag var till tandläkaren förra tisdagen och bytte ut tre av mina tänder.

// Hannah

........

Nu har jag och Alex iaf bestämt hur vi ska göra på julafton. Vi ska först åka ut till pappa, äta mat och fika lite. Sen efter det åker vi vidare till Alex mormor och morfar i Edsbyn. Jag ser äntligen fram emot julen nu. Det blir nog inte lika stressigt som jag befarande att det skulle bli.


// Hannah

Home Sweet Home

Efter att ha bott i lägenheten i tre månader börjar jag äntligen känna mig lite hemma här. Det fattas fortfarande en hel del saker men det kommer väl med tiden.
Av tomten önskar jag mig saker till lägenheten så ett presentkort på IKEA med si så där 1000000kr på skulle inte sitta helt fel just nu eller ja iaf någon tusenlapp.

// Hannah

Jul, jul strålande jul

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton och på söndag är det första advent och det betyder att julgardinerna och ljusstakarna ska upp, det kliar i mina fingrar för jag vill ha upp dom nu! Jag ser inte fram emot julafton så mycket för jularna är så otroligt krångliga nu för tiden, vem ska man vara hos? Vilka kommer? Vilka ska man köpa julklappar till och vad i så fall? Just nu känner jag bara för att sitta hemma och mysa med Alex hela julafton, slippa all stress med att åka fram och tillbaka till alla bara för att inte göra någon besviken. Önskar att jag bara för en dag kunde få vara barn igen, då när julen var det man längtade efter hela året, pirret på juldagsmorgonen när man sprang ut i kylan i bara nattlinne och tittade om tomten hade lämnat något paket i lekstugan.

// Hannah


RSS 2.0