Beställning från HM

Åh jag är så glad!!!
Jag beställde kläder från HM förra veckan och jag såg nu att dom ska snart skickas, hoppas jag i alla fall.
Och en av sakerna finns inte med på bilder längre så nu hade jag tur att jag hann beställa klänningen innan den tog slut.
Jag beställde i alla fall en svart byxdress och en svart klänning som har dragskedja på framsidan hela vägen från början till slut!
Ni ska få se en bild på byxdressen men inte på klänningen eftersom att det inte fanns någon.


Farfar

farfar

Älskar dig!!!!!!!!!!


Sen middag ikväll

Gud vad jag känner mig duktig. Även fast jag är huuuuur trött som helst så har jag plockat ihop i lägenheten och dammat + att jag har städat toan och gjort rent åt Harry. Nu är det bara att dammsuga över allt. Grannarna skulle nog inte bli så glad om jag gjorde det den här tiden på dygnet. Men som tur är så har jag en snäll sambo som sa att han skulle dammsuga i morgon. Det ska bli skönt att få rent i lägenheten.

Nu sitter jag i soffan och tittar på HK (Hells Kitchen) och väntar på att maten ska bli klar. Jaa jag vet, klockan är liite väl mycket för att äta middag men jag har inte orka gjort någon mat tidigare och jag måste ju äta mat + att jag måste ha matlåda till i morgon.

Nu ska jag forsätta titta på tv=)


Filmtittande hemma hos familjen Åkesson/Olsson

Jag fick frågan av Alex vad jag vill ha av honom i julklapp, vet inte riktigt vad jag vill ha. Eller det är inte sant det är massor med saker som jag vill ha men allt är så dyrt. Får klura lite på saken. Kommer säkert komma på något bra. Det finns ju alltid saker man vill ha eller behöver.

Ikväll ska jag gå och hälsa på mina grannar Maria och Marcus. Ska titta på film tillsammans med dom. Det ska bli kul. Har ingen större lust att sitta ensam hemma, Alex jobbar nämligen ikväll. Jag vet inte riktigt när han slutar, det kunde bli inatt någon gång.

Nu ska jag nog ringa min mamma=)


Min "billiga" önskelista

Här är lite av sakerna som jag vill ha till mitt och Alex hem.Så nu är det bara att börja spara för det är inte billigt.
Det billigaste av sakerna är sängborden och dom kostar ca 900kr st och jag vill naturligtvis ha två!

Till sovrummet



Till vardagsrummet

Samtliga saker kommer från min favoritaffär IKEA!


587 timmar kvar

Idag snöar det för er som har missat det. Jag har väldigt kluvna känslor om just snö. Just nu tycker jag att det är mysigt men efter jul helgen så ska den bort!
Och just nu lääääääängtar jag som bara den tills det blir första advent.
Det är just nu ca 587 timmar kvar tills att det är första advent.
Jag längtar tills jag får byta gardiner och jul pynta!
Tror att jag ska lägga mig och sova i 587 timmar.

Ha en bra dag!=)


RSS 2.0