Redovisning

Igår var det vanliga lektioner igen efter APU:n. På Anna-Carins lektion skulle praktiktiden redovisas, vad man hade varit, vad man gjort m.m. När det blev Jespers tur så satte han sig framme vid tavlan och började berätta vad han hade gjort. Rätt som det var tog han upp mobilen och läste ett sms som han hade fått, svarade på det och sen fortsatte han prata. En liten stund senare tog han upp mobilen läste ett sms och svarade på det. Alla började jätte skratta och Anna-Carin bara skakade på huvudet och frågade om han hade fått hålla på med mobilen på praktiken, hans svar blev "aaa fan" Anna-Carin skakade på huvudet igen och sa "Joo jag ser det".
Snacka om att vi har det slappt ibland.


Studentkalender

Det är bara 38 skoldagar kvar tills betygena sätts. Herrgeud!
Idag gjorde vi den så kallade "räkna ner till studenten kalendern". Riktigt snygg blev den oxå. Vi klippte ut en massa roliga meningar som ska sitta på den. När vi höll på med den kände man riktigt hur nära det var, men hur mycket än alla längtade så var det nog Nina som var mest ivrig över studenten. Haha. Hon var så rolig att lyssna på. Robin försökte få att hans hans födelsedag skulle vara välidgt utsmyckad så att ingen kunde missa att han fyllde år då.
Ja det var minst sagt en rolig dag idag.

Snart ska jag gå och jobba inte riktigt vad jag känner för just nu.


Student 2009

Idag på lunchen gick jag, Emma och Anna till elevrådsrummet och hämtade våra studentmössor. Jag måste erkänna att det pirrade lite i magen när man hade mössan på sig. Gud vad jag längtar! Det är bara 3 månader kvar nu. Räknade igår att det är ca 55 skoldagar kvar, 55 dagar det är ju ingenting. Tänk att man har gått i skolan 13 år (egentligen 12) och om ynka 55 skoldagar är allt över!

Student 2009

Studenten närmar sig med stormsteg

Åååååh jag har nyss fått reda på att studentemössorna har kommit! Wihoooo. Jag ser verkligen hur studenten närmar sig! ÄNTLIGEN.


Nu ska jag gå och duscha sen krypa ner i sängen.

Natti natti!






Sjung om studentens lyckliga da'r...
Student 2009!

Halv åtta hos mig

Idag efter skolan blev det jobb som vanligt men det gick lite segt för jag har grymt ont i huvudet.

Jag sitter just nu och tittar på Halv åtta hos mig. Ett väldigt bra program. Det roligaste med programmet är han som sitter och kommenterer i varje program, Helge Skoog. Helge spelade privatdetektiven Ture Sventon, ni vet han som älskade semlor. Han har iaf jätte roliga kommentarer.


Sista för idag

Det här blir nog det sista inlägget för idag. Men tänk, idag blev det tre inlägg!

Tidigare ikväll när jag tittade på Tv såg jag reklamen för filmen som jag vill se, En shopaholics bekännelser. Måste verkligen se den när den kommer. Men med tanke på vart jag bor så kommer väl filmen hit till hösten eller nå, om den ens kommer till Bollnäs. Bara att vänta och se.

Snart kommer Alex hem och då ska vi äta lite kvällsfika. Jag är fortfarande hungrig även fast jag har ätit middag.
Vi måste även ta en sväng ner till tvättstugan eftersom att jag fick för mig att det skulle komma något hemskt spöke när jag var där nere själv. 

Slingorna är gjorda

Nu är dom första slingorna gjorda. Ska göra fler om ca två veckor. Planen är ju att jag ska vara blond till balen och studenten.
Jag färgade ju håret på Maria oxå. Vi valde en jätte fin brun färg på Ica. När färgen var klar och Maria hade sköljt ur den så var håret nästan svart! SHIT. Inte alls som hon på kartongen. Men det blev jätte fint. Kommer nog ta ett tag för henne att vänja sig.

Just nu sitter jag och tittar på Bygglov. Tänk om dom kunde komma och göra om i våran fula lägenhet. Hehe.

Näe nu måste jag väl gå ner till tvättstugan och hämta den rena och torra tvätten.

Hårfärgning på G!

När som helst ringer Maria på dörren. Vi ska färga håret på varandra. Jag ska bleka några slingor eftersom att jag planerar att vara blond till studenten och balen. Maria ska färga håret brunt tror ja. Vi ska först gå till Ica och hjälpas åt att hitta någon fin färg till henne.
Jag ska använda den vanliga slingfärgen från Jane Mood Hellen, fungerar alldeles utmärkt och det är det billigaste märket.




Söndagsäventyr

På förmiddagen idag hade jag och Alex inte så mycket att göra såvi bestämde oss för att åka en sväng med bilen. Vi styrde kosan mot Alfta och kollade på hus. När vi var på väg hem så fick vi något ryck och åkte till pappa för att låna toa. Efter det besöket åkte vi vidare genom Freluga. Vi svängde ner vid plåtgaraget och till slut hamnade vid vi Frelugas båthus. När vi kom dit såg vi att grillen brann, jag ringde pappa och tillslut kom Thyren och tog hand om det. När vi skulle åka hem igen mötte vi Gunnar Olnils och eftersom att vägen var väldigt smal så fick vi hålla ut väldigt mycket. Men det var så att dom hade plogat bredare än vad vägen var för det fanns inga plockpinnar så vi fastnade på väg ner i ett dike. Olnilsen var snäll och drog upp oss. Nu är vi hemma igen efter dagens alla äventyr.
Sitter just nu och tittar lite på bandyn, Sandviken-Västerås.


Pimpelfiske och mumintrollen

Det är lördag och klockan är 7.32. Vi sitter och tittar på mumintrollen. Anledningen till att vi är vaken så här tidigt är att vi ska åka ut till pappa snart för dom är ute och anglar. Alex tänkte testa sin fiskelycka, vi får se hur det går:)
Nu ska jag klä på mig så kan vi kanske åka snart...


Skollunch

Idag lunchade jag tillsammans med Emma och Anna. Det stod köttfärslimpa på menyn och det är ju rätt gott. Men eftersom att Emma är låglaktos fick hon annan mat. Man kan inte kalla det för mat egentligen för det såg ut som en blandning grismat, spya och barndiaré. Mumma. Hur snuskigt det än såg ut så smakade det ännu värre. Jag fattar inte hur dom kan servera sån mat. Emma hade ingen vidare lust att äta den maten så hon fick äta sallad och hårdmackor, rejäl lunch.


Torsdag 5 mars

Jag sitter i skolan och väntar på att Emma ska komma så vi kan äta lunch.
Idag klockan 10 hade jag tid hos distriktssköterskan igen för att lägga om tån. Det visade sig att den var röd vilket betyder att den börjar bli inflamerad, typsikt. Jag ska dit igen på måndag och kolla hur det ser ut.
Ikväll ska vi kanske åka till Edsbyn och hälsa på Alex mormor och morfar. Jag träffade hans morfar på sjukhuset idag när jag var där och han tyckte att vi skulle komma och hälsa på.


Vikarie Hannah

I morse vid 8 ringde mamma och frågade om jag hade lust att jobba, jag blev litge förvirrad och visste inte riktigt vad hon menade. Jag skulle ju komma och städa som vanligt vid 16 tiden och sa att jag kommer då. Men hon förklarade att jag skulle komma klockan 9 och jobba till klockan 13 för dom fick inte tag i någon vikarie. Jag blev väldigt chockad.
Det var riktigt roligt och det är något som jag skulle kunna tänka mig att göra igen.
Vid klockan 16 ska jag dit igen men då ska jag städa, efter det kommer pappa och hämtar mig och vi ska åka till Lions lokalen och städa. Jag kommer nog somna ovaggat i kväll:)

Måndag

Igår var jag iväg och hälsade på Hanna tillsammans med Martina, underbart roligt! Det är ca 1 och ett halvt år sedan jag träffade dom sist. Vi satt och pratade lite gamla minnen och fikade. Underbart! Måste se till att vi ses igen. Hanna hade en jätte mysig lägenhet.

Idag är det måndag igen och det betyder skola. Jag har även tagit bort stygnena sen min tå operation, det såg jätte bra ut och nu hoppas jag att det läker som det ska.

Nu ska jag springa iväg till skolan igen.
Ha det bra!

RSS 2.0