Dags för fredagsmys!

Jag och Alex har varit på Ica och handlat lite fredagsmys.
Ska lägga mig i hans knä nu och titta på film.
Ha en mysig fredagskväll, det ska jag ha!

   

Maria Åkesson

Fredag kväll, jag sitter i soffan för mig själv och tittar på nyheterna på 4an. Kul (hoppas att ni känner ironin).

Är lite avis på Maria som är i Orsa, fan vad länge sen jag var där. Spenderade några midsommarar där för några år sedan. Familjen Åkesson introducerade mig för husvagnslivet, dom har varit otroligt snälla mot mig. Jag blev lite som ett extra barn där.
Kommer ihåg att Maria och jag varje lördag låg ute i husvagnen och tittade på Livet enligt Rosa, eller som Karin trodde Livet i en trosa.
Maria och jag har många roliga minnen tillsammans och bara någon nämner coca cola light så börjar jag le. Ingen annan än jag och Maria vet varför.
Jag älskar dig gumman min bästa vän

Bröllopsduellen

Nu är jag hemma igen.
Tänkte blogga om en film som jag såg igår, Bröllopsduellen. En riktigt tjejfilm.

Det är en komedi från 2009 med Kate Hudson (Hur man blir av med en kille på tio dagar) och Anne Hathaway (En prinsessas dagbok) i huvudrollerna.

Emma (Hathaway) och Liv (Hudson) har varit bästa vänner sedan dom var små.
Dom har en gemensam dröm, ett bröllop på Plaza Hotel i juni månad.
Men på grund av en dubbelbokning så hamnar deras bröllop på samma dag, samma tid, samma lokal och en enorm catfight utbryter.





Det här är en sån där mysig film som man bäddar ner sig i soffan för att se.
Jag fullkomligt älskar filmen även om det är precis som alla andra kärlekskomedier/komedier, rätt förutsägbar om man säger så. Men vad spelar det för roll, det är en äkta tjejfilm som jag ska se igen i helgen!


Skolan

Sitter i datasalen i skolan, Philip, Simon och Niklas sitter och skriker så jävla högt så jag kommer väl ha tinitus eller nå när jag går härifrån...

Måste grattulera Elin som fyller 19 år idag! GRATTIS darling!!!

Träffade Maria när jag gick till skolan, hon kom åkandes i gröna faran så hon stannade en sväng och pratade lite skit. Hon drar iväg till Orsa idag och hon hade heeeeeela baksätet full med packning. Karin och Börje kommer bli överlycklig. Hahahah. Hoppas du får en bra helg babe!

Nu ska jag läsa lite bloggar

Ha de bra!

Info i aulan, tvättstuga och solning

Äntligen har jag helg! Är ledig varje fredag framöver nu, så himla härligt.

Idag var det info i aulan om studenten, det var inte mycket nytt som dom berättade. Vi hade redan fått samma info av våra klassföreståndare. Vi tränade i alla fall på studentsången, det lät inte vackert.

Ikväll har vi tvättat en massa så nu hänger det kläder i hela lägenheten. Jag har även hunnit med att sola i 20min. Så himla underbart att ligga där, så himla varmt.

Nu ska jag forsätta titta på vänner med Alex!

Morr'n

I morse hade jag en sån otroligt stor lust att ställa om klockan och sova en timme till men efter en stunds övervägande så drog jag mig upp ur den sköna sängen och gjorde mig i ordning för att gå till skolan.
Fan vad duktig jag är tänkte jag. Mycket man skulle ha för det!
När jag kom till skolan så gick jag, Elin och Johanna upp för att ha samhällslektion. Klockan blev 8 och det var ingen annan i klassen där och ingen lärare. Vi insåg snabbt att dagens lektion var inställd, eller ja vi hade lektion på valfri plats.
Gaah!!! Då hade jag ju kunna stanna kvar i sängen.
Tycker mer synd om Elin som inte hade nästa lektion heller utan hon börjar efter lunch.

Näe nu ska jag få fingrarna ur röven och göra klart lite arbeten!

På återseende!

Husdrömmar

Sitter och tittar på hus, jag trivs inte speciellt bra i lägenhet.
N'är man bor i en hyresrätt så betalar man en massa pengar på något man aldrig kommer äga, dumt egentligen.
Tänk att köpa ett hus, som man så småningom kommer äga, ja efter man har betalat av alla lån på det. Men ändå, drömmen att få äga sitt eget hem ligger ju något närmare när man har ett hus än när man bor i en hyreslägenhet.
Jag hoppas att jag kan få nå jobb till hösten så vi kan köpa hus.
Vi har redan hittat ett som vi så himla gärna vill ha, det är väldigt mycket jobb på det men det har så mycket potencial!
Huset ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag hoppas att jag kommer få stå som ägare på det en dag!

Tandläkarbesök

Idag ska jag åka ner till Gävle igen, jävla rännande på mig ner till Gävle, men jag gör det inte för roligt utan för att jag måste. Idag ska jag sätta dit dom 6 tänderna som jag tog bort för två veckor sen i fronten uppe. Skönt att få dit riktiga tänder i alla fall, ja så riktig som dom kan bli på mig.
När jag är klar med tandläkaren vid 15 tiden så ska jag och mamma åka ut till Valbo tror ja. Wihoo.

Just nu håller jag på att göra lite lunch, måste äta nå innan jag åker till tandis för jag kommer inte kunna äta förens vid 17 tiden idag på grund av all bedövning jag får.

Ha en bra dag!


Harry

Idag var jag och Alex och hälsade på Carina en sväng, passade på att gosa med lilla Harry också.
Jag kom på den smarta idén att knäppa kort på honom. Harry tyckte inte att det var roligt att leka fotomodell så det tog några försök innan jag fick ett kort på honom.
Han är så underbart gullig!





Allt är klart inför balen!

Nu har jag tagit handen ur röven och knäppt kort på min balklänning!
Ni får stå ut med att det är dåliga bilder mobilkamera+mörk klänning+mörk lägenhet är ingen bra kombination!



Klänningen



Detaljer



Halsband, örhängen, väska, armband och schal



Skorna

Fulla fotbollsfans körde ihjäl bebis

Jag satt nyss och läste Aftonbladet och jag blev chockad när jag såg rubriken "Fulla fotbollsfans körde ihjäl bebis".
Alltså det kan inte vara sant, en stackars lite flicka på 8 månader dog på grund av några idioter som körde alkohol och drogpåverkade. Hur kan man vara så dum i huvudet att man sätter sig i en bil i det tillståndet, dom hade inte ens kommit ihåg hur fotbollsmatchen slutade.
Jag lider verkligen med föräldarna som förlorade deras lilla flicka.
Är det inte dags att inför alkolås i alla bilar?





Hela artikeln hittar ni här

Nationella prov

Idag var det ju dags för den muntliga delen på nationella provet i svenska. Jag som har gått och gruvat mig för det hela helgen, men i morse var det dags att göra det. Gick riktigt bra måste jag säga, vet inte riktigt hur länge jag pratade och jag vet inte vad jag fick för betyg men jag känner att det är huvudsaken att jag har gjort det där dumma talet.
Ett otroligt lugn har kommit över mig nu när jag har gjort det där. Känner mig lite stolt faktiskt.

Jag och min pojkvän förstår varandra

Som ni kanske vet så älskar Alex att prata om släktforskning och jag som god flickvän har verkligen försökt att lyssna på allt han har att säga. Han är så gullig när han kommer och säger "älskling, jag har hittat en ny adelssläkt" eller "älskling, varför kan inte jag få ha ett coolt namn som Von Elfving i stället för bara Elfving". Även fast det är hans största intresse så har jag tröttnat på att lyssna på alla adelssläkter från 1800 kallt.
Nu för tiden när han pratar släktforskning så börjar jag prata smink, skor eller nå annat roligt.
På så sätt blir det roligare för när han har pratat klart om släkterna och gud vet allt så får jag prata smink och sånt och han har inget annat val än att lyssna!
Jag och min kära pojkvän förstår verkligen varandra!


Jag är ingen plugghäst!

Söndag, veckans tråkigaste dag. Jag har listat ut att alla är mer eller mindre smågriniga på söndagarna. Inte så konstigt eftersom att det snart är måndag och man ska tillbaka till skolan/jobbet.
I mitt fall så är måndagen speciellt tråkig till veckan för jag ska göra muntliga delen i svenska b nationella. Fan. Jag har iaf börjat skriva talet, ska göra klart det i morgon bitti innan lektion. Bra framförhållning jag vet! Men känner att det är skit samma med talet för hon har sagt att jag inte kan få G i kursen i alla fall. Vilken tur jag har som kommer gå ut med ett IG i Svenska B. STOLT. Det är ju nå helt otroligt vad dålig man kan vara.

Usch, nu vart jag så deprimerad så nu ska jag lägga mig.


Fröken negativ

Så var man hemma igen efter att ha varit på Långnäs i någon timme. Det bjöds på både smörgåstårta och vanligt tårta, inte illa. Vi har även städat lägenheten idag, det var VÄLDIGT välbehövligt.

Sitter och gruvar mig inför svenskan på måndag, vi ska ha muntligt prov i nationella och jag har inte ens börja skriva mitt tal. Jag fattar inte vad man ska skriva. Det är nästan ingen i klassen som har börjat så det är väl inte bara jag som ligger risigt till. Talet ska i alla fall handla om engagemang och påverkan, kunde dom inte ha kommit på ett svårare ämne?!
Jag hatar svenska, det är den tråkigaste och mest onödiga kursen man kan läsa. Huvudsaken man kan prata och göra sig förstådd sen behöver jag väl inte kunna litteraturens historia? Dumt påhitt!

Ikväll blir det lugnt, ska väl kolla på ESC, inte för att jag tror att det kommer gå bra för Sverige i alla fall...

Näe nu måste jag sluta skriva, det blev ju bara en massa negativt här! 

Godmorgon

Godmorgon kära du!

Vaknade vid 9 i morse och var hur pigg som helst, bestämde mig för att gå och sola en sväng så jag väckte Alex sen jag gick jag iväg till solariet.

Idag ska vi ut till Långnäs en sväng, Alex mormor och morfar är där med husvagnen. Men innan vi går någonstans måste vi städa! Alltså jag tror inte att ni kan föreställa er hur det ser ut här. Vi har fått nya husdjur, dammråttor heter dom och dom bara växer och växer...


Usch fy och blä

Suck vad jag har tråkigt nu, känner mig rätt ensam.
Funderar på att gå och lägga mig, har i alla fall inget att göra. Blääää.

Oj oj oj vad man kan tycka synd om sig själv, men det får man ibland!

Hårfärgning

Nu sitter jag ensam hemma och tittar på tv, Alex har åkt och fiskat.
Vet inte riktigt vad jag ska göra mer i kväll än att färga håret. Hoppas det blir bra!
Fick pengar av mamma idag så jag kunde köpa hårfärg, gulligt...

Eftersom att jag inte har så mycket vettigt att göra så ska jag nog slänga i hårfärgen nu!...

På återseende


Pladdertacka

Sitter med Elin i datasalen, hon är duktig och skriver ett arbete i Sanhällen och jag sitter och läser bloggar. Läste nyss Malins blogg och hon skulle åka till Stockholm och gå på Rix Fm festival, känner mig lite sugen på det jag också.
Synd att man inte hade kommit på det tidigare för det hade ju varit roligt att åka.
Tittade efter buss ner men den var redan fullbokad, inte för att jag hade haft råd att åka men i alla fall.

Ikväll blir jag ensam hemma för Alex ska åka och fiska med dom andra pojkarna. Han får då inte ta med någon fisk hem!
Eftersom att jag blir ensam hemma ikväll och inte ska åka till Stockholm så ska jag färga håret måste även noppa ögonbrynen eftersom min kära sambo börjar klaga igen på dom. Illa när han påpekar att det kanske vore dags att noppa dom eftersom att jag snart har ett ögonbryn och inte två.

Jaja massa svammel som vanligt men det är min blogg så jag kan svammla på.

Humor på Ica

Jag var nyss på Ica och handlade då det hände en lite rolig sak. Jag hade plockat klart saker och ställde mig i kön för att betala, jag hade en tant framför mig och framför henne stod det en man. Mannen köpte tuggummi och bad om att få 200kr tillbaka när han betalade med kortet, visst sa hon och tog betalt. När han gick så glömde han att ta med sig tuggummit så tanten framför mig sprang iväg med det, efter en kort stund så ser man henne komma springade tillbaka men hon kommer inte till kassan där hon har sakerna utan hon springer till kassan längst bort och drar sitt kort. Helt plötsligt kommer hon på att hon har sprungit till fel kassa och kommer lite röd rosig om kinderna till "sin" kassa. HAHA

Hannah Graaf

Jag måste bara säga att jag har hittat en ny favorit blogg, det är Hannah Graaf som skriver och det är så roligt att läsa hennes blogg. Hon verkar som jordnära, omtänksam och otroligt kärleksfull. Kommer verkligen fortsätta läsa hennes blogg och jag tycker att ni också ska göra det!:)

Tvättid

Jag hatar att tvätta, men tyvärr måste man göra det ibland eller ja allt för ofta.
Har tvättid mellan 13 och 16 idag. Klockan är redan efter 13 så jag måste väl gå om jag ska hinna klart med allt.

Idag har vi haft redovisning i Arbetsmiljö och Säkerhet, sista arbetet i kursen! Gick skapligt bra, hade något att säga i alla fall. Kursen slutar den 28 maj så det är inte mycket kvar nu.

Ikäll händer det inte mycket hemma hos familjen Elfving Hed,blir väl att titta på tv och laga mat. Vi skulle behöva städa men vi får se hur det blir med den saken...

Näe nu måste jag verkligen springa ner till tvättstugan. Jippi!

Onsdagmorgon

Godmorgon!

Snart dags för mig att gå till skolan, det kommer inte bli en rolig dag idag eftersom att jag har sovit så dåligt på grund av att jag har tandvärk. Jag får försöka att bita ihop och kämpa mig igenom skoldagen i alla fall.
Idag går jag mellan 8 och 14 tror ja, inte så jätte lång dag. Men ikväll blir det jobb igen, men jag börjar inte förens halv åtta eftersom att dom har personalmöte på förskolan så jag kan inte störa.

Nu ska jag ta på mig lite smink sen kila iväg till skolan...

Ha en bra dag!


Födelsedagsfika

Så var det söndag igen och det betyder att i morgon är det skola igen. Usch!
Men det är bara att bita ihop är inte mycket kvar nu!
Gäller att ligga i nu bara, har mycket som måste göras klart innan betygen sätts fattar inte riktigt hur jag ska hinna allt men det brukar lösa sig till slut.

Idag har jag varit till Maria och Marcus en sväng, satt mellan dom när dom åt sallad och pizza. Vi tittade på tv och snackade lite skit. Efter en stund kom Alex och Johan, vi åkte sen till Mobackes för att köpa present till deras pappa som fyllde år igår. Efter Mobackes brummade vi upp till Ren där det blev fika.

Åh nu vart jag sugen på glass, hmm ska höra med Alex om vi kan gå och köpa oss en varsin glass!

Lördag kväll

Nu är Alex äntligen på väg hem, slipper man vara själv iaf. Så himla tråkigt.
Jag hade ju räknat med att vara ensam hela kvällen men så vart det inte. Fick ett samtal från Johan så han ska komma hit sen, Alex hinner nog hem innan Johan kommer.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Girlsnight!

Eftersom att jag är ensam hemma ikväll kom jag på att jag ska ha en pyssla-om-mig-själv kväll. Ska noppa ögonbrynen, måla naglarna, locka håret, lägga ansiktsmask och en massa annat tjejpyssel! Wihoo!

Lonley, I'm miss Lonley

Sitter och försöker komma på vad jag ska göra resten av dagen. Är helt ensam hemma eftersom Alex jobbar. Ska nog gå och handla snart iaf sen ska jag äta, har inte ätit nå idag.
Vi får se om dammsugaren kommer fram efter middagen, det är så jävla skitigt här så man vill ju fan inte gå utan strumpor.

Vid 12 idag vart det en runda på stan med Maria, jag handlade inget men Maria shoppade loss. Lite avis är jag.
Igår hyrde jag och Maria den nya Centerstage filmen riktigt bra...

Åh nu blev det Så ska det låta, jag som alltid lyckas missa det! Ska kolla på det innan jag går och handlar.

Ha det bra!

Snabbis

Det får bli ett kort litet inlägg, måste springa iväg till skolan om typ en minut..
Idag blir det först skola i två timmar sen ska jag hem och plugga för att sen städa, Maria kommer och tittar på film ikväll och jag har ingen lust att det ska se ut som ett bombnedslag. Haha.

Jaja det var allt jag hade tid med.
Måste springa

Ha en bra dag i solen!

Onsdag

Idag var det ingen skola eftersom att mina klasskompisar var på fackutbildning. Dom åkte igår och kom hem idag. Jag kunde inte åka eftersom jag var till tandläkaren igår. Men det spelade ingen roll, hade inte så stor lust att åka iaf.
Idag har jag jobbat i en timme i vanlig ordning efter jobbet gick jag och solade en sväng. Skönt.

Nu sitter jag och pluggar lite inför islam provet som jag ska göra i morgon.
Även fast jag inte har varit i skolan idag så är jag hur jävla trött som helst. Blir att nanna tidigt inatt.

Bröllopsplaner

När jag är hos tandläkaren så hinner jag tänka en massa saker, konstiga och mindre konstiga saker.
Idag låg jag och planerade mitt drömbröllop. Jag planerade typ allt från klänning, skor, brudbukett till gästlista och presenter till gästerna. Ja på två timmar hinner man planera ett helt bröllop. Vet inte riktigt om mina otroligt underbara idéer passar min blivande man men man kan ju alltid övertala honom. Han är så snäll så.
Tror jag ska göra en Monica ( från tv serien vänner) och göra en bröllopsbok. Mest för skoj skull.
Kanske lite töntigt men vadå har man tråkigt så har man!

Hmm, få se nu hur ska boken se ut?..





Tandläkarbesök och skoshopping

Idag har jag varit till tandläkaren i Gävle. Det tog ca 2 timmar att sätta dit 6st fina porslinständer.
Efter tandläkarbesöket så åkte mamma och jag på Ikea, köpte nya kuddar till soffan och en filt. Efter Ikea så gick vi en sväng på köpis, gick dit mest för att se om min kusin jobbade men vi såg henne inte. När vi hade kommit tillbaka till Kilafors så åkte vi till Söderhamn för att titta om jag hittade några studentskor, och det gjorde jag!!! Jag är huuuur nöjd som helst. När är nästan allt klappat och klart, det enda som saknas är bil till balen...



Litteraturhistoria

I morse fick jag pallra mig iväg till skolan en timme tidigare än vanligt, jag hade nämligen restprov i Svenska B. Satt igår och försökte plugga litteraturhistoria, vi hade fått ett häfte på 50 sidor, man kan fan kalla det för en bok. Jag kände att jag inte kom ihåg vad jag läste, man skulle kunna en massa årtal på olika epoker och olika författare. Jag koncentrerade mig iaf på antikens grekland för det var först i häftet. Så när jag kom och skulle skriva provet så såg jag att antikens grekland var överstuket!!! Jag skulle alltså inte göra den delen. FAN! Hon hade sagt att jag skulle läsa på allt i häftet. Man blir så less. Jaja, jag skrev lite på dom andra frågorna men jag kommer inte få godkännt på det där provet.

RSS 2.0