Valborg = mösspåtagning

Idag är det som bekant valborg, det betyder att kungen fyller år och man ska hissa den svenska flaggan.
En annan sak som händer är att årets studenter sätter på sig studentmössorna och sjunger den traditionella studentsången. Tror ni att det även gäller Torsbergsgymnasiet i Bollnäs? Nej nej det gör det inte.
Här tar man inte på sig studentmössorna föräns den dagen man tar studenten. Vad är det med folk?!
Jag har suttit och läst några kändisbloggar och flera av dom ska ha mösspåtagning idag, varför har inte vi det?
Det verkar ju vara en otrolig mysig tradition, man ska väl njuta av tiden som är kvar och känna att det äntligen närmar sig slutet. Att lidandet (om man nu kan kalla det så) snart är över...
Jaja den 11 juni är det iaf Torsbergselevernas tur att ta på sig den efterlängtade vita mössan och srika ut Sjung om studentens lyckliga da'r...!

Lettlands resan närmar sig med stormsteg

Nu har vi fått reda lite mer om resan till Lettland. Bara en vecka kvar nu tills vi åker. SHIT!
Det kom ju inte direkt som någon överraskning att dom är rätt dålig på engelska där nere, men pappa berättade att man ibland får köra med charader för att göra sig förstådd, spännande! Jag och Johanna ska ju göra en intervju med personalen på barnhemmet som vi har samlat in leksaker till. Hur mycket vi kommer förstå av svaren det återstår ju att se. Ska ner på stan i morgon och leta en klänning som jag kan ha på mig när vi ska på opera. Hoppas jag hittar någon.

Hua vad nära det är nu!

Hugo:)

Jag måste bara säga grattis till Jimmy och Sandra som har fått en liten pojke som ska heta Hugo!

Nu har jag nästan städat klart, ska hoppa in i duschen och sen gå ner på stan. Har några ärenden som jag måste uträtta. Ska bland annat hämta ut mitt pass.


Omtapetserat

Nu har vi äntligen fått tapetserat i vardagsrummet! Det blev så himla fint, en otrolig skillnad. Synd bara att man numera ser hur ful resten av lägenheten är. Jaja.
Jag sitter iaf och tittar på gardiner och tavlor till vardagsrummet, vi har kommit fram till att vi ska ha gröna tyger och övriga detaljer. Jag såg även att Ikea hade kommit ut med sina sommarprylar nu, hittade lite belysning som jag skulle vilja ha, får prata med Alex om det sen.

Igår efter jobbet så var jag och solade en sväng och nu ser jag ut som en tomat, hade hoppats på att det röda i ansiktet skulle lägga sig tills idag men näe då det gjorde det inte. Jag behöver iaf inte gå till skolan och se ut som en tomat jag har nämligen helg!

Näe nu ska jag ta tag i städningen, suck...

Ha en bra dag!!!

RSS 2.0